Deprecated: Required parameter $width follows optional parameter $attach_id in /mnt/web323/a1/81/52025981/htdocs/nooitgedagt/wordpress/wp-content/themes/rttheme15/rt-framework/plugins/vt_resize.php on line 33 Deprecated: Required parameter $height follows optional parameter $attach_id in /mnt/web323/a1/81/52025981/htdocs/nooitgedagt/wordpress/wp-content/themes/rttheme15/rt-framework/plugins/vt_resize.php on line 33 Extra – IJsvereniging Nooitgedagt Numansdorp

Extra

Schaatsen en alcohol….. een eeuwenoude combinatie.

Na het schaatsen past een gezellig samenzijn in de kantine. Hierbij wordt regelmatig alcohol gedronken. Dit geldt voor zowel jongeren als volwassenen. Toch zij er meerdere motieven om de alcoholconsumptie in de kantine iets te beperken. Denk hierbij aan de gezondheidsrisico’s, verkeersveiligheid, beperking van overlast en de voorbeeldfunctie van (jong)volwassenen voor kinderen.

Diverse mensen binnen ons bestuur hebben het certificaat voor Sociale Hygiëne en de Instructie Verantwoord Alcoholgebruik  gevolgd.  Ook wij onderschrijven dus de regels die ons door de overheid worden opgelegd.

Hieronder voor u de meest belangrijke regels:

  • Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank te gebruiken in de barruimte of elders op het terrein van de vereniging Nooitgedagt.
  • Het is niet toegestaan om in de bar gekochte alcoholhoudende drank elders (bijvoorbeeld buiten het gebouw of op het parkeerterrein) te nuttigen dan in de kantine van Nooitgedagt.
  • Er wordt geen alcohol geschonken aan jeugdleiders en/of personen die fungeren als chauffeur.
  • We verkopen geen alcoholhoudende drank aan personen jonger dan 18 jaar.
  • We verkopen geen sterke drank aan personen jonger dan 18 jaar.
  • Geen alcoholhoudende drank wordt verstrekt als dit leidt tot verstoring van de openbare orde, veiligheid of zedelijkheid, evenmin aan dronken personen.

Het niet volgen van oa. deze regels kan de vereniging in problemen brengen en we hopen daarom op uw begrip en medewerking.

Laten we het gezellig houden.

 

Bestuur Nooitgedagt.